Vårens vakreste eventyr – Sikkerhet og sårbarhet 2012

8.-9. mai er det duket for Sikkerhet og sårbarhet 2012! Dette er 10. år på rad at konferansen arrangeres, og programmet er nå klart. Konferansen arrangeres på Royal Garden Hotel i Trondheim, og den sosiale happeningen er – som vanlig(!) – en spennende overraskelse til deltakerne.

Årets røde tråd er “Fra lov til løsning”. Noen lover setter høye krav til informasjonssikkerhet, mens andre lover ble unnfanget lenge før datamaskiner og Internett ble allemannseie.

Løsningene er mange, men hvilke muligheter har man uten å komme på kant med kunder, samarbeidspartnere, brukere og ikke minst lovverket? Kan lover egentlig gi bedre informasjonsikkerhet eller er det mangelen på planlegging og implementering av gode løsninger som er problemet?

Programmet byr på en rekke spennende foredrag: Google apps-saken fra Narvik, kommune, TOR-nettverket, Datatilsynets Bjørn Erik Thon, den årlige rapporten om Rikets Tilstand og erfaringer fra faktiske sikkerhetshendelser. Maria B. Line skal dessuten snakke om sikkerhet som en forutsetning for at kraftbransjen skal lykkes med Smart Grids.

Les mer om konferansen på Dataforeningens nettsider.