Call for presentations: Sikkerhet og sårbarhet 2014

Logo DND SoSDataforeningens årlige konferanse Sikkerhet og sårbarhet arrangeres for 12. år på rad, og vil avholdes 13.-14. mai 2014 på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Programkomiteen inviterer til å foreslå foredrag til neste års konferanse. Frist for innsendelse er 29. november 2013.

Konferansen går over to dager og har en blanding av plenums­foredrag og parallellsesjoner. Det er ønskelig med foredrag innen sikkerhetskultur, sikkerhetsledelse, krisehåndtering, digitale trusler og andre tema innen sikkerhet og sårbarhet. Erfaringsforedrag er spesielt spennende og viser seg alltid å være både populære og nyttige.

Programkomiteen vil oppfordre deg til å tenke litt “ut av boksen”! Kanskje har du erfaringer fra en bransje eller et fagområde som er på siden av informasjonssikkerhet, som likevel vil være spennende og lærerikt for deltakerne?

Nettverksbygging er svært viktig for Sikkerhet og sårbarhet. Programmet legges alltid opp slik at deltakerne får god anledning til å prate med hverandre. Prikken over i’en er dessuten det sosiale arrangementet på kvelden, som viser fram en liten bit av hva Trondheim har å by på, i tillegg til god mat og hyggelige omgivelser!

Maria B. Line er vår representant i programkomiteen og har arbeidet med denne konferansen siden 2003.

Les om konferansen på Dataforeningens nettsider.