Sikkerhet og sårbarhet 2015: Call for presentations

SoS_Logo5.-6. mai 2015 er det igjen klart for Sikkerhet og sårbarhet! Dataforeningens årlige sikkerhetskonferanse i Trondheim har nå lagt ut Call for presentations, og fristen for å foreslå bidrag er 1. desember 2014. Programkomiteen ønsker forslag til både foredrag og workshops av noe lengre varighet.

På neste års konferanse ønsker vi å trekke frem to hovedtema:

  • Skytjenester
  • Beredskap og beredskapsøvelser

I tillegg ønsker vi forslag som dekker bredere. Erfaringsforedrag er spesielt spennende og viser seg alltid å være både populære og nyttige.

  • Har du erfaringer og kunnskap som du tror andre vil ha nytte av? Meld inn forslag!
  • Har du ideer til gode foredrag du gjerne vil høre på? Send et tips til programkomiteen!

Programkomiteen vil oppfordre deg til å tenke litt “ut av boksen”! Kanskje har du erfaringer fra en bransje eller et fagområde som er på siden av informasjonssikkerhet, men som likevel vil være spennende og lærerikt?

Sikkerhet og sårbarhet 2015 avholdes på Clarion Hotel & Congress i Trondheim, samme sted som i 2014 og 2013. Det sosiale programmet skal nok en gang være en overraskelse – og dette er en glimrende anledning for nettverksbygging. Konferanseprogrammet legges opp med spennende og lærerike foredrag, samt god tid til å prate med andre deltakere gjennom dagen.

Maria B. Line representerer vår forskningsgruppe i programkomiteen.

Registrer ditt bidrag på Dataforeningens nettsider.