Sikkerhet og sårbarhet 2013

Årets Sikkerhet og sårbarhet arrangeres 7.-8. mai. Programmet er rimelig klart og det er åpnet for påmelding. I år møtes vi på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. Sett av to dager til faglig innholdsrikt påfyll og gode muligheter for nettverksbygging!

Sikkerhet behandles og oppleves forskjellig blant ulike sektorer, bransjer og organisasjoner. Sikkerhetskultur er for enkelte organisasjoner nesten et ukjent begrep, mens andre har jobbet målrettet i mange år med dette. I år trekker vi fram offentlig sektor, helse og kraft på konferanseprogrammet – hva kan vi lære av disse, som har ulike behov og ulike tilnærminger til sikkerhet?

Digitalt førstevalg, krav om tilgjengelighet og kostnadsbesparelse gjør at flere og flere organisasjoner i større grad utsetter seg for risiko i flere kanaler. E-posten ligger i skyen, mer og mer jobb utføres på nettbrettet og smarttelefoner, kommunikasjon med kunder og brukere skjer direkte på sosiale medier. Kulturen og holdningene er i endring i alle sektorer, det er ikke like enkelt å gjemme seg bak manglende eksponering på nett lengre.

Per Håkon Meland skal holde foredrag om cloud computing, utfordringer ved standardkontrakter og det kommende konseptet “cloud brokering”.

Les mer om konferansen på Dataforeningens nettsider.