Usikkert sommervær, men sikker PC

stylish_sun5

ill: investorsinpeoplescotland. wordpress.com

Ferietider og stort sett fri, men det er mange som likevel ikke er helt offline. Mobiltelefonen er med, kanskje et og annet nettbrett eller en PC, og noen har også med seg jobb-PCen på tur. Med noen enkle forholdsregler kan du unngå mange kjente sikkerhetsproblemer.

Les hele innlegget

Sikkerhetstrender inn i det kommende året

Som vanlig når det nærmer seg nyttår og nye muligheter, er det en rekke eksperter som skal uttale seg om hva de tror blir viktige trender for det nye året. I sikkerhetsdomenet er det heller ikke mangel på slike eksperter, og så er det vel heller ikke mangel på viktige punkter å ta opp. Her kommer en oversikt over noen av de viktigste punktene, og helt til slutt et par positive ting:

Les hele innlegget

Ingen er så utrygg i fare…

Malware labDet er et økende gap mellom tidspunktet et gitt eksemplar ondartet kode (virus, orm, osv.) opptrer på internett, og tidspunktet signaturen til samme ondartede kode finner veien til brukernes antivirusprodukter. Dette betyr at det til enhver tid finnes store mengder ondartet kode som ikke kan detekteres og/eller fjernes av antivirusprodukter.

Les hele innlegget