Hvem er vakrest i landet her?

prettywitchcatI forrige måned deltok vi på vårens vakreste eventyr, men nå er det blitt sommer, og vi har tro på at CSA Norges Sommerkonferanse i Oslo den 17. juni også kan bli et tiltalende arrangement!

Jeg skal bidra med foredraget “Tools for accountability in the cloud: When not all of your problems look like nails” , hvor jeg skal si litt mer om verktøyene som utvikles i EU-prosjektet A4Cloud. Programmet omfatter ellers Quentyn Taylor (Canon Europe), Peter Flem (Steria), Thom Langford (Sapient) og den alltid like inspirerende Mo Amin. Etter de faglige innslagene forflytter vi oss til taket av Postgirobygget, hvor det blir lett servering og forfriskninger.


Det er begrenset antall plasser, så meld deg på i dag!

Er du ikke medlem av CSA? Meld deg inn på LinkedIn-gruppen her: https://www.linkedin.com/groups/Cloud-Security-Alliance-1864210 (globalt) og deretter her: https://www.linkedin.com/groups/Cloud-Security-Alliance-Norway-Chapter-3695786 (CSA Norge). Medlemskap er gratis!