Et nytt fellesmøte i toppsjiktet

26. februar braker det løs igjen, med et nytt fellesmøte med Dataforeningen, ISF, ISACA og CSA Norge. Som vanlig stiller et spennende knippe av foredragsholdere, og i tillegg til det faglige blir det god anledning til relasjonsbygging akkompagnert av inntak av pizza og prøvesmaking av lokale produkter.

Lokalene denne gang er Austmann Taproom, og etter det faglige blir det omvisning på bryggeriet.

Program

16:00-16:30
Velkommen og registrering 
16:30-16:45Styrene informerer
Kort oppdatering fra styremedlemmer hos ISACA, ISF, DND og CSA.
16:45-17:30Andre Meldal,
Sikkerhetsleder, Norsk helsenett 
Når helsedata får vinger
(Hvordan) kan vi ta i bruk skytjenester i helsesektoren? Helseopplysninger oppfattes som noe av det mest sensitive vi mennesker deler om oss selv, og behandlingen av slike data er underlagt et strengt regime av lover og forskrifter. Samtidig vet vi at sårt tiltrengt utvikling av nye tjenester gjerne involverer bruk av skytjenester. Gjennom foredraget vil Norsk Helsenett gi innblikk i en av sine første reiser ut i skyen, og erfaringene vi har gjort oss i ettertid.
17:30-17:45
Pause
17:45-18:30
Nina Tranø
Seniorrådgiver, NTNU

I(K)T-sikkerhet versus informasjonssikkerhet – et strategisk perspektiv
Hvordan får vi til helhetlig sikkerhetsstyring av både IT- og informasjonssikkerhet. Nina deler erfaringer fra revisjoner og egen bedrift for hvordan håndtere forksjellene og likhetene mellom sikkerhetsfagområdene. Dessuten gir hun oss et innblikk i praktisk bruk av sikkerhetskultur for redusering av risiko.
18:30-18:45
Pause
18:45-19:30
Dr. Daniela S. Cruzes,
senior research scientist at SINTEF

The journey to an Ambidextrous Security Program in VISMA  
In this talk she will share the experiences of teams that are working on Security Activities in self-managed Teams in VISMA. The project has been running for 3 years now, building understanding on how teams adopt/use security activities, which practices are adopted, challenges faced, and more.
19:30-
Diskusjoner og nettverksbygging
Omvisning, smaksprøver og pizza hos Austman 

Påmelding

Klikk her for påmelding: https://www.deltager.no/medlemsmote-trondheim-260220#init

Deltakelse er gratis for medlemmer av minst en av medlemsforeningene (og hvis du ikke er medlem, er personlig medlemsskap i CSA Norge gratis), men det er begrenset antall plasser, så ikke nøl!

Photo by Daria Shevtsova from Pexels