Sikkerhet og sårbarhet 2016

SoS_LogoNok en gang arrangeres Sikkerhet og sårbarhet i Trondheim i mai – en viktig møteplass for oss som har informasjonssikkerhet på agendaen i hverdagen. 10.-11. mai på Clarion Hotel & Congress – programmet er klartmeld deg på nå.

Datatilsynet åpner konferansen med et foredrag om Privacy Shield, den nye avtalen mellom EU og USA vedrørende kommersiell overføring av personopplysninger. Deretter er både OWASP topp 10-sårbarheter og beslutningstaking i krisesituasjoner tema første dag før lunsj.

Videre får vi høre hvordan vi kan kommunisere informasjonssikkerhet til ledelsen, utvikling av sikkerhetskultur, deling av trusseletterretning og sikkerhetstrender for 2016.

Forskningsgruppa vår bidrar også i år med et foredrag, Marie tar for seg cyberforsikringer. Hva dekker de? Når lønner det seg? Hvilke erfaringer har både tilbydere og kunder gjort seg så langt?

Forøvrig stiller Erlend på stand, og Maria er i programkomiteen.