Innebygd personvern – premieutdeling og miniseminar

Er du nysgjerrig på hva innebygd personvern er og hvordan det kan brukes i praksis?

Mandag 18. mars kl. 08:30 inviterer Datatilsynet til miniseminar om innebygd personvern på Kulturhuset i Youngs gate 6, Oslo.

Det hele starter med enkel frokostservering, før det gis en innledning om om innebygd personvern, finalistene presenteres og prisene deles ut. Nytt av året er at det også deles ut en studentpris. I tillegg vil det bli to fagpresentasjoner om henholdsvis sikkerhetskoding og sikkerhetstesting.

Målet med konkurransen er å finne gode eksempler på praktisk bruk av innbygd personvern som Datatilsynet kan bidra til å løfte frem. Gode praktiske eksempler vil bidra til å gjøre det lettere for ledere, utviklere, arkitekter, prosjektledere eller andre nøkkelpersoner i norske virksomheter, å forstå hva dette er og ikke minst hvordan det kan tas i bruk i hverdagen.

Arrangementet er gratis og strømmes i sanntid.