To konferanser – to foredrag

Neste uke holder Maria B. Line foredrag på to ulike konferanser: Dataforeningens Sikkerhet og sårbarhet, og NFAs SmartGrid-konferanse. Begge foredragene omhandler sikkerhet i Smart Grid, med vekt på utfordringer knyttet til avanserte måle- og styringssystemer (AMS).

Sikkerhet og sårbarhet arrangeres 8.-9. mai i Trondheim, på Radisson Blu Royal Garden. Konferansen feirer 10-årsjubileum i år, og sikkerhetsgruppa vår har vært med i programkomiteen siden starten i 2003.

SmartGrid-konferansen arrangeres 9.-10. mai i Oslo, på Rosenholm Campus Konferansesenter. Dette er en splitter ny konferanse som NFA, Norsk forening for automasjon, nå starter opp.

Smartgrid-senteret har dessuten laget en film om hva Smart Grids, eller smart strøm, er. Filmen er myntet på et bredt publikum, og vil mest sannsynlig bli vist under SmartGrid-konferansen, da flere av bidragsyterne er i programkomiteen og/eller blant foredragsholderne. Se videoen under:

Les mer om Sikkerhet og sårbarhet.

Les mer om SmartGrid-konferansen.