“A wiseguy never pays for his drinks”

Photo by TriStar Pictures – © 1997
Photo by TriStar Pictures – © 1997

Sitatet tilhører Benjamin ‘Lefty’ Ruggiero fra filmen “Donnie Brasco” (1997), og vi får se om dette stemmer når den virkelige Donnie Brasco (eller Joseph D. Pistone som han egentlig heter) kommer til ISF sin høstkonferanse i september. Pistone er en tidligere FBI-agent som infiltrerte Mafiaen i New York på 70-tallet, og førte til at over 100 medlemmer av “familien” ble dømt. Jeg ser fram til høre ham fortelle om hvordan det var å være muldvarp i temmelig paranoid og livsfarlig organisasjon, og hvordan livet ble i etterkant.

Det vil for øvrig være nær 30 andre interessante foredrag på konferansen også, blant annet fra Bjørn Erik Thon (Datatilsynet) og Tim Harwood (SANS). SINTEF stiller med to foredragsholdere, Maria Line som skal snakke om Hendelseshåndtering i kraftbransjen og undertegnede som skal snakke om sikkerhet i nettskytjenester (se også Unngå turbulens når du nærmer deg nettskyen, Säkerhet som ett försäljningsargument i molnet og Ansvarlighet i skyen). Åstedet vil være Farris Bad i Larvik, som visstnok skal være et fint sted bo. Om du fremdeles er i tvil om hva du skal finne på 2-4. september i år, kan jeg nok ikke hjelpe deg.