Interessert i nettsky? Få litt påfyll før ferien!

Ferien står for døren, men før du kler på deg badedrakta og skyene forsvinner helt (forhåpentligvis), gir vi deg muligheten til å få litt faglig påfyll samt en gratis lunsj.

Besøk oss i Trondheim 20. juni, og bli med på workshop om sikkerhet, risiko og tillit i nettskyen!

Som en del av EU-prosjektet A4Cloud organiserer vi en serie workshops rundt “accountability” og personvern i nettskyen. På den førstkommende workshopen vil vi presentere resultater fra en studie på transparens/gjennomsiktighet av nettskytjenester, og hvordan verktøy for “accountability” kan være nyttig for brukere av nettskytjenester. Vi vil dessuten presentere et verktøy for risiko og konsekvensvurdering (risk and impact assessment) for nettskytjenester som er utviklet i prosjektet, som vi gjerne skulle hatt tilbakemeldinger på. Det eneste vi forventer fra deg er ditt bidrag til diskusjonen, og eventuelle forslag til forbedringer sett fra ditt ståsted!

Når: 20.06. 2014 fra 10:00 til 12:00.
Hvor: SINTEF IKT – Strindveien 4 – Trondheim
Lunsj vil bli servert kl 12:00.

Meld deg på ved å sende en epost med navn, firma og stilling til nettsky2006@sislab.no (eller direkte til undertegnede, se epost-adresse i margen til høyre).

Håper å se deg 20. juni!