Security Culture Conference 2016

14-15 juni braker det løs med en ny utgave av “sommerens vakreste eventyr”. I år har CSA Nordic Summit slått seg sammen med Security Culture Conference i et heidundrande to-for-en-tilbud med bøttevis av kjente navn på talerlisten.

Vi kommer til å bidra på flere plan, bl.a. med siste nytt fra OJ!, SINTEFs eget internprogram for sikkerhetskultur.

Foruten felles plenumsforedrag blir det to spor for henholdsvis skysikkerhet og sikkerhetskultur, og deltakere vil kunne bytte mellom spor etter eget ønske. Programmet kommer til å detaljeres mer i ukene som kommer, men hold allerede nå av 14-15. juni i Oslo!

I tillegg til selve konferansen blir det i forkant også mulighet til ta kurs for sertifisering innen nettskysikkerhet: Certificate of Cloud Security Knowledge (CCSK). Vi har vært så heldige å få Peter van Eijk, en av verdens mest erfarne kursholdere innen nettskysikkerhet, til å gi et intensivt kurs 13. juni. Kursprisen inkluderer sertifisering i etterkant. Det er begrenset antall plasser, så meld deg på nå!

Lenker til påmelding: