Innebygd personvern – premieutdeling og fagseminar

Er du nysgjerrig på hva innebygd personvern er og hvordan det kan brukes i praksis?

Mandag 5. mars kl 9 inviterer Datatilsynet til fagseminar om innebygd personvern på Nasjonalbiblioteket.

Det innledes med hva innebygd personvern er og hvorfor det er så viktig for akkurat din virksomhet. Deretter vil statssekretær Paul Chaffey dele ut premie til vinneren av konkurransen «Innebygd personvern i praksis» 2017.

Det er første gang det arrangeres en slik konkurranse. Målet er å finne gode eksempler på praktisk bruk av innbygd personvern som Datatilsynet kan bidra til å løfte frem. Gode praktiske eksempler vil bidra til å gjøre det lettere for ledere, utviklere, arkitekter, kodere, prosjektledere eller andre nøkkelpersoner i norske virksomheter, å forstå hva dette er og ikke minst hvordan det kan tas i bruk i hverdagen. Med nye personvernregler i mai 2018, er innebygd personvern en av de nye pliktene som treffer norske virksomheter.

Arrangementet er gratis og strømmes i sanntid.

Program og påmeldingsskjema