Spennende foredrag på årets Sikkerhet & Sårbarhet

Sikkerhet & Sårbarhet finner sted i Trondheim 8. og 9. mai og SINTEF stiller med to veldig spennende foredrag!

OBS! Om du skal delta, meld deg på innen 25. april her, før prisen går opp!

Konferansen har åpningsinnlegg fra Hans Chr. Pretorius fra NSM og Martha Eike fra Datatilsynet, etterfulgt av et spennende innblikk i cyberforsikringsbransjen ved Éireann Leverett, en verdenskjent hacker, entreprenør og forsker ved University of Cambridge. Etter lunsj på dag én er det mange innlegg med fokus på GDPR, sourcing og PSD2.

Karin Bernsmed holder avslutningsinnlegget første dag med foredraget “Hjelp vi flyr!” Her får vi høre mer om en løsning for to-veis autentisering av fly og bakkestasjon ved oppsett av en VPN tunnel over satellitt, som SINTEF har implementert i det Europeiske prosjektet Iris, les mer om dette her.

Dag to av konferansen starter med et høyaktuelt innlegg fra Forbrukerrådet og mnemonic om sikkerhetsproblemer ved bruk av smartklokker for barn. Lilian Røstad fortsetter med et foredrag om sikkerhetsutfordringer når IT og OT smelter sammen i en industriell setting. Deretter får vi et dypdykk inn i de mørke krokene av nettet og hvordan ransomware-økonomien fungerer av Per Håkon Meland og Yara Bayoumy. Les mer om programmet og meld deg på konferansen her.